a kto to jest k..wa ten Eugeniusz? Co za brednie? Na cmentarzach w Polsce jest wielu Włochów, Holendrów czy innej maści. Każdy czymś się zasłużył. Jeden zbudował boisko, drugi wykopał szambo, trzebi uszył spadochron i się na nim zabił. Do każdego będzie organizowana wizyta prezydentów za grube setki tysięcy złotych? Ja rozumiem że jest okazja podciągnąć koniunkturę w mieście ale naprawdę mogli już chociaż jakiś rozumny powód znaleźć - postawić pomnik powstańca węgierskiego walczącego z wyzyskiem polskich chłopów albo coś podobnego.
czy ktoś również jak ja zauważył, ze prowdzący koncerty pan B.(nazwisko identyczne z nazwiskiem posiadacza gołębi z alternatywy 4) był pod wpływem czy mi sie wydawało ,.tak wogóle to mnie to nie obchodzi ale, chyba nie wypadało hi hi
Gdzie był dziś młody policjant z ruchu drogowego, co stał w piątek na Pl. Kościuszki? Widać bez niego wczoraj nie dawali sobie rady.
Koham PIS i siem tego niewstydzem, uwarzam rze to najleprzy żond na sfiecie !
Właśnie się dowiedziałam,że w Piotrkowie zginął węgier E.Sziklay o który to pozostała na zawsze w pamięci piotrkowian i polaków.
Pierwsze słyszę o kimś takim, ciekawe czy w Warszawie , Szczecinie, Szczebrzeszynie, albo innym wielkim czy mniejszym mieście ktoś słyszał to nazwisko?
Najważniejsze że został w pamięci POLAKÓW.Żenada, kto PANU DUDZIE PISZE TAKIE TEKSTY, czyżby inny wielki piotrkowianin, Antoni M.
Ciemny lud odpuscza i już wszystkiego nie kupuje, TERAZ BĘDZIE PRZYJAŹŃ POLSKO_GRECKA, WSZYSTKIE ZNAKI NA niebie na to skazują = Dziennik "Le Monde", który jeszcze w sobotę obawiał się, że "Europa różnych prędkości oddzieli wschód od zachodu", pisze w niedzielę na stronie internetowej, że "wbrew obawom", w rocznicę traktatu rzymskiego, nastrój w mieście i na spotkaniu przywódców "był dziwacznie spokojny". Również dlatego, że "polska premier Beata Szydło i jej grecki kolega Aleksis Cipras zgodzili się w końcu podpisać wspólną deklarację. I to z uśmiechem, choć jeszcze w przeddzień grozili, że będą psuć święto".
Nie głosowałem na niego ale po sposobie wypowiadania prezencji wykształceniu mógłby być dobrym prezydentem wszystkich Polaków a nie tylko tych których wskaże Kaczyński nie o to tu chodzi panie prezydeńcie kadencja się skończy a nie smak pozostanie w pamięci
No proszę pan Chojniak pojawił się na lotnisku!!! Toż to szok!!! :)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!